Meer plezier challenge – Dansjes

De eerste weekchallenge, dansjes! We kunnen soms enorm opzien tegen huishoudelijke klusjes. Ik doe ook liever andere dingen dan de afwas, stofzuigen en het afval buiten zetten en al die andere steeds weer terugkomende klusjes. Daarom gaan we deze week die klusjes een stukje leuker maken.

Een goede vriendin van mij zet altijd de muziek hard aan tijdens de saaiste huishoudelijke klusjes en maakt er een leuke dansroutine van. Iedereen wordt blij van dansjes, dus daarom dacht ik dat we daar gewoon een oefening van moeten maken. Een week lang dansjes tijdens je saaiste huishoudelijke klusjes. Ik word al blij van de gedachte! Want naast die leuke workout, hebben we daarna ook een lekker schoon huis.

Het maakt niet uit of je muziek aan hebt staan of niet of hoe goed of slecht je dansjes zijn. Het gaat erom dat je plezier hebt en je er fijn bij voelt. Willemijn doet het even voor:

Als je nog niet overtuigd bent van deze oefening helpen deze redenen misschien wel waarom dansen zo goed is voor je:
– Het maakt je blijer
– Het zorgt voor betere flexibiliteit
– Het is goed voor je hart
– Dansen is goed voor je geheugen
– Bye bye belly, want extra bewegen is extra vet verbranden

Ik ben overtuigd! En om de oefening nog leuker te maken:

Deel je leukste, gekste of liefste dansfoto of filmpje tijdens jouw huishoudelijke klusjes op Instagram en/ of facebook met de hashtag #meerplezierchallenge